Один з найкращих кросоверів на "автоматі" коштує в Україні всього 10 тисяч доларів

Читать на русском
Автор
2870
Кросовер Nissan на автоматі
Кросовер Nissan на автоматі. Фото nissan

Цю модель у 2014 році назвали автомобілем року

На сучасному автомобільному ринку України є безліч моделей — дешевих і дорогих, якісних і тих, що часто ламаються. Є також розкішні позашляховики, гібриди, електрокари, серед яких кожен може вибрати авто на свій смак.

Але якщо потрібна надійна та недорога машина, можна придивитися до пропозицій на вторинному ринку. Тут також є безліч варіантів. Головне — вибрати таку модель, яка підійде і по бюджету, і по характеристиках.

Якщо вам потрібен кросовер на "автоматі", радять звернути увагу на Nissan Qashqai 2014 року випуску. Цей автомобіль входить у десятку кращих, і коштує в Україні всього близько 10 тисяч доларів. У 2014 році саме цю модель назвали найкращим автомобілем року вартістю менш як 35 тисяч доларів. Розповідаємо детально, чим цікаве авто.

Nissan Qashqai 2014

Nissan Qashqai 2014 року випуску є компактним кросовером японського виробництва. Автомобіль поєднує в собі елементи хетчбека і позашляховика, надаючи покупцям зручність міського авто і можливості для пересування бездоріжжям.

Серед характерних рис моделі можна відзначити стильний дизайн, ергономічний салон, а також наявність технологічних функцій, таких як системи безпек. Залежно від конфігурації, автомобіль може мати різні двигуни і опції обладнання.

Автовласники зазначають, що їм сподобалось в цьому авто низька витрата пального (5-7 літрів у змішаному циклі), що робить його одним з найекономніших у сегменті. Автомобіль також має такі переваги:

  • великий дорожній просвіт;
  • об’єм багажника;
  • красивий дизайн;
  • велика кількість опцій у салоні;
  • висока посадка та хороший огляд для водія.

Серед недоліків вказують на погану шумоізоляцію та підвіску, яка на нерівностях працює голосно. Також не радять купувати це авто в конфігурації з 1,2-літровим бензиновим двигуном — він володіє малим ресурсом.

Раніше "Телеграф" розповідав про топ-3 дешевих авто до 4 тисяч доларів. Усі вони надійні, якісні та не потребують великих капіталовкладень.