"Квартал" порівняв депутатів партії Порошенка зі свинями (відео)

Читать на русском
Автор
5389
Новорічний випуск "Вечірнього кварталу"
Новорічний випуск "Вечірнього кварталу". Фото Скріншот відео

Увечері 31 грудня студія "Квартал 95" показала святковий випуск "Вечірнього кварталу".

Студія "Квартал-95" вже традиційно випустила на Новий рік святковий випуск програми. Як завжди артисти жартували з політиків і висміювали владу та опозицію.

Шоу показали на каналі "1+1" увечері 31 грудня. Відео опубліковано на YouTube.

Коміки представили нову рубрику "Fake News", в якій висміяли події, що обговорювалися в Україні, підкріпивши їх вірусними відео.

У черговому жарті артисти вирішили показати, як "проходить" засідання фракції "Європейська солідарність" та включили ролик, де жінка годує свиней гарбузами.

"Тим часом Петро Порошенко опублікував у Facebook відео чергового засідання фракції "Європейська солідарність", — сказав перед відео артист Володимир Мартинець. Після такого жарту зал вибухнув сміхом та оплесками.

Дивіться жарт про депутатів на 21:15

Вечірній квартал Новий рік

Варто зазначити, що у залі був присутній президент України Володимир Зеленський та голова його Офісу Андрій Єрмак. Артисти не оминули президента і пригадали йому скандальний день народження Єрмака в Карпатах.

Додамо, що за останні 15 років учасники "Кварталу" змінилися та постаріли. А популярність програми після того, як пішов Зеленський стрімко падає.