Грузія вирішила розвивати торгівлю з росією, доки путін убиває українців: Стефанчук записав жорстке поводження

Читать на русском
Автор
2961
Народ Грузії продовжує виходити на акції на підтримку України
Народ Грузії продовжує виходити на акції на підтримку України

Останні рішення влади Грузії натрапили на жорстку критику з боку України.

У Верховній Раді засудили наміри Грузії розвивати торговельні відносини з росією на тлі військового вторгнення окупантів в Україну.

Про це заявив речник українського парламенту Руслан Стефанчук у своєму відеозверненні.

"Рішення Росії послабити санкційний тиск на Грузію — це випадково не подяка за те, що офіційний Тбілісі не бажає повноцінно підтримувати Україну?", — запитав він і нагадав, що у 2008 році росіяни вже вдиралися на територію їхньої країни.

Також він звернув увагу на дію громадян Грузії, які тисячами виходять на демонстрації на підтримку України, а не "каламутних домовленостей" влади країни.

Стефанчук також висловив сподівання, що грузинський народ не дозволить собі мовчати, коли їхні побратими перебувають у біді.

Як повідомлялося раніше, 25 лютого прем’єр-міністр Грузії Іраклі Гарібашвілі заявив, що його країна не підтримуватиме санкції проти росії.

А пізніше влада країни не дала дозволу на виліт своїх добровольців, які виявили бажання приєднатися до зусиль України щодо відбиття вторгнення окупаційних військ.

5 березня, як стало відомо "Європейській правді", росія зняла санкції проти Грузії щодо постачання молочної продукції.

Як повідомлялося раніше, російські війська в Україні продовжують скоювати військові злочини. Так, за даними ООН з початку вторгнення, окупанти вбили 351 мирного жителя нашої країни, ще 707 отримали поранення.