Ворог втрачає авіацію - де в Україні точаться найгарячіші бої на ранок 10 березня

Читати російською
Автор

Міста держави продовжують триматися

Триває 15 день оборони України від російських загарбників. Стримування наступу рф не припиняється у Таврійському, Слобожанському, Донецькому районах.

Згідно з оперативним зведенням Генштабу ЗСУ, українські захисники утримують ворога на південно-східному напрямку. Триває оборона Харкова, Охтирки, Маріуполя, Чернігова. Намагаються не допустити просування ворога на Київ, прикривають кордон із Білоруссю.

На півдні держави ворога стримують у напрямку Кривого Рогу, Миколаєва, Вознесенська, Нововоронцовки (що на Херсонщині). Ворог продовжує втрачати не тільки життя своїх солдатів, а й техніку.

Машина окупантів /facebook.com/GeneralStaff.ua

За дві доби українські воїни з зенітно-ракетніх військ та винищувальної авіації знищили чотири штурмовика Су-25 та два вертольоти противника. Також Генштаб звітує про деморалізацію особового складу військ рф, почастішання випадків дезертирства та мародерства.

Раніше "Телеграф" писав, що в обложеному Маріуполі рашисти завдали удару по пологовому та дитячій лікарні. Наразі точна кількість жертв і постраждалих невідома, проте в світі вже засудили цей вчинок.