Ракетний удар по вокзалу Краматорська: окупанти вразили цинічною заявою

Читать на русском
Автор
6087
Ракетний удар по вокзалу Краматорська: окупанти вразили цинічною заявою

Удару було завдано з касетного російського комплексу "Іскандер"

Російські окупанти вдарили по залізничному вокзалу в Краматорську, коли там знаходилися тисячі людей, які чекали евакуації. Внаслідок удару загинули понад 30 людей. Проте російські пропагандисти одразу ж почали випускати новини, що ракетний удар по вокзалу завдали нібито ЗСУ.

На сайтах росЗМІ та різних російських телеграм-каналах поширюється новина, що удар по Краматорську начебто завдали українські військові "Точкою У".

Новость о Краматорске
Новость о Краматорске

Варто зазначити, що раніше голова Донецької ОВА Павло Кириленко закликав жителів Донецької області евакуюватися, оскільки на Донбасі очікуються серйозні бої. Тому на момент удару у вокзалу там було багато місцевих жителів, які хотіли виїхати з міста у безпечніше місце. З цього можна зробити висновок, що удар цинічно спланували.

На те, що сталося в Краматорську, вже відреагував президент України Володимир Зеленський, який зазначив, що "це зло" має бути неодмінно покарано. А радник голови Офісу президента Олексій Арестович упевнений, що атака на вокзал у Краматорську була наперед спланованою.