"Немає цілих вулиць, це ми самі собі зробили?" Жителька Чернігова розплакалася від брехні росіян

Читать на русском
Автор
644
"Немає цілих вулиць, це ми самі собі зробили?" Жителька Чернігова розплакалася від брехні росіян

Місцеві мешканці потроху повертаються до мирного життя у місті.

Чернігів – місто герой і цьому немає сумнівів. Понад місяць місто тримало оборону і не давало путінським військам пройти далі. І попри те, що в Чернігові "наробила" армія рф: розбомблені будинки, стадіони, вулиці, дороги, місто починає потроху оживати, а жителі міста починаю виходити на вулиці.

Кореспондент "Телеграфа" побував у Чернігові та поспілкувався там із місцевою мешканкою. Жінка не змогла стримати сліз, розповідаючи про своє місто.

Останні новини про війну читайте у нашому Telegram

Чернігівка розповіла, що у місті дуже багато зруйнованих будівель, розбомблені цілі та квартали, а на одній із вулиць міста повністю зруйновано 11 будинків. На дорогах можна зустріти ракети й міни, які не вибухнули.

Жінка не стримувала сліз, розповідаючи, що її дуже ранить брехня російської влади, що це нібито "українці вбивають українців". Спілкуючись зі своїми родичами з Казахстану, вона закликає не вірити російським новинам, адже вони говорять неправду.

Нагадаємо, що 29 березня після російсько-українських переговорів у Стамбулі (Туреччина) представники росії оголосили, що кардинально скорочують активність у Київській та Чернігівській області.

Раніше "Телеграф" публікував фоторепортажі із раніше окупованих російськими військами населених пунктів Київської області. Серед них зруйнована Бородянка Бучанського району та тіла на вулицях Ірпеня.