росія знову заявила про "обстріл Україною" своєї території

Читать на русском
Автор
1584
У рф  повідомляють про обстріл Брянська
У рф повідомляють про обстріл Брянська. Фото Лентач

Обстріл нібито стався біля селища Климово у Брянській області

У росії видали чергову брехню про нібито "обстріл української" її території. У прикордонному управлінні ФСБ заявили про обстріл прикордонного пункту на території Брянська.

Про це пишуть російські ЗМІ.

Обстріл нібито стався біля селища Климово у Брянській області. РосЗМІ також повідомляють, що при обстрілі нібито було пошкоджено два автомобілі, які належали біженцям, але ніхто не постраждав.

Пізніше МОЗ росії повідомило, що після обстрілу в Брянській області нібито постраждали семеро людей і всі вони госпіталізовані. Двоє, згідно з повідомленням Міністерства охорони здоров'я рф, яке не підтверджено, перебувають у важкому стані. Також у МОЗ повідомили, що нібито постраждала вагітна дівчина. За їхніми даними, вона у задовільному стані, а дитина у стані середньої тяжкості.

Як повідомляв "Телеграф", раніше в рф заявили, що причиною пожежі на нафтобазі в Білгороді став авіаудар з двох вертольотів збройних сил України. Пізніше в росії порушили справу проти ЗСУ. В Україні усі подібні звинувачення заперечують.

Нагадаємо, що вчора росія вибухнула загрозами щодо можливості удару по Києву. Так, в Міноборони рф заявили, що "якщо спроби ударів по об'єктах в росії продовжаться, ВС завдадуть ударів по центрах прийняття рішень у Києві".

"Якщо такі випадки продовжаться, то Збройними Силами російської федерації буде завдано ударів по центрах прийняття рішень, у тому числі в Києві, від чого російська армія досі утримувалася", — заявив офіційний представник Міноборони рф, генерал-майор Ігор Конашенков.

Радник голови ОП Олексій Арестович пригрозив Москві ударом у відповідь за атаку Києва після погроз Міноборони рф піддати атаці органи управління в столиці і всім центральним силовим структурам.