Поповнення карток у магазинах: "ПриватБанк" повідомив про запуск нової послуги для українців

Читать на русском
Автор
594
"Приват" підготував для українців приємний сюрприз
"Приват" підготував для українців приємний сюрприз

Жителі України зможуть "закинути" на картку до 5 тисяч гривень на касі будь-якого магазину

Один з провідних українських банків "ПриватБанк", який раніше відновив дві довоєнні послуги для українців, повідомив про можливість поповнювати картки готівкою на касах торговельних точок.

Про це у середу, 1 червня, повідомили у Телеграм-каналі "PrivatBank_insider", відмітивши, що завдяки новій послузі українці матимуть можливість поповнювати свої банківські картки не лише у терміналах самообслуговування та відділеннях установи, а й просто під час оплати покупок у магазинах.

Окрім того, зазначається, що максимальна сума для поповнення будь-якої банківсткої картки складає 5000 гривень, а мінімальна — 20 гривень. Що стосується комісії, то за цю послугу, поповнення "зїсть" 0,5% від суми, відправленої на картку.

Перевірені новини про війну і не тільки — шукайте в нашому Telegram

"Через новий сервіс "ПриватБанку" можна поповнити картку будь-якого українського банку на суму від 20 до 4999 грн. Оплачуючи покупку, повідомте касиру, що хочете поповнити картку та прикладіть картку до термінала або введіть номер, якщо це чужа картка", — зазначається в тексті повідомлення.

Наразі відомо, що пілотний проєкт сервісу "Поповнення на касі" вже запрацював на касах магазинів мережі "Сім23" у таких містах:

  • Львів,
  • Тернопіль,
  • Луцьк,
  • Франківськ,
  • Рівне
  • інших містах на заході України.

Невдовзі зручний сервіс зʼявиться й у інших торговельних мережах, — відзначають у "ПриватБанку".

Більш детально про послугу можна дізнатись за посиланням ТУТ.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що з 1 червня клієнтам "ПриватБанку", "Ощадбанку" та Монобанку доведеться знову сплачувати відсотки по кредитах у зазначені ще до війни терміни, адже банківські установи повністю відмовилися від послуги "кредитні канікули", що була впроваджена у перші дні вторгнення росії.

Також нагадаємо, з яких причин "ПриватБанк" може заморозити кредитну картку з грошима її власника на 180 днів.