Залужний підтримав проєкт "Телеграфу" щодо порятунку дітей Миколаєва та записав зворушливе відео

Читати російською
Автор
Новина оновлена 18 липня 2022, 07:11

Головком ЗСУ бере участь у суспільно-важливих для країни ініціативах

На благодійному аукціоні українці мають можливість отримати знамениту марку "Укрпошти" "Руський військовий корабель…" з автографом головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного, який вирішив підтримати ініціативу волонтерів Ані Голубкової та Тані Сохар за медійної підтримки провідних українських видань — "Телеграф" та OBOZREVATEL. Її мета – придбання важливого медобладнання для дитячих лікарень.

Як відомо, наразі ми продовжуємо збирати кошти, за які буде закуплений електроенцефалограф з монітором церебральних функцій, гостру потребу у якому має Миколаївська обласна дитяча клінічна лікарня. Першим лотом стали марки із підписом президента Володимира Зеленського (їх розіграш закінчується 18 липня). Тепер же планується й наступний лот, про що на своїй сторінці у Facebook повідомив шеф-редактор видання OBOZREVATEL Орест Сохар.

"Навіть Головнокомандувач ЗСУ вирішив допомогти благодійному збору коштів для діток Миколаївської обласної дитячої клінічної лікарні", — написав журналіст, нагадавши, що необхідна для закупівлі сума складає 1,1 млн гривень.

Майбутній лот

Генерал Валерій Залужний не лише підписав кілька комплектів уже легендарних марок, а ще й записав коротке, але зворушливе відеозвернення до миколаївських дітлахів.

"Тримайтесь, сонечки, ми вас любимо і захищаємо!" — підкреслив він.

Коли саме буде оголошено про розіграш марок з автографом Залужного, "Телеграф" повідомить додатково.

Наразі ж у кожного українця є можливість допомогти діткам, зробивши пожертву задля можливості отримати марки із підписом Володимира Зеленського. Для цього можна внести "донат" на банку в Monobankhttps://send.monobank.ua/jar/2guPvrndJj, або зробивши переказ на карту 5375 4112 0240 1068 (Голубкова Анна). Також гроші можна надсилати на карту ПриватБанку 4731 2191 1435 7381 (Сохар Тетяна) чи на Paypal — tetiana.sokhar@gmail.com.

У коментарі до внеску слід обов'язково вказувати свій номер телефону, щоб у разі перемоги із вами можна було зв'язатися.

До речі, підсумовувати результати благодійного аукціону будемо вже зовсім скоро — у понеділок, 18 липня. Один комплект марок отримає той, хто зробить найбільший донат, а ще один розіграємо серед тих, хто зробив донат на суму понад 200 гривень. Врятуймо дітей разом!