Не здивувався, але образився: Тищенко відреагував на свою відставку в "Слузі народу"

Читать на русском
Автор
5422
Тищенко не вважає себе скандальним
Тищенко не вважає себе скандальним. Фото Liga.net

Нардеп стверджує, що не провокував і не був героєм скандалів

Народний депутат від партії "Слуга народу" Микола Тищенко, якого напередодні змістили з посади голови закарпатського осередку політсили, прокоментував це рішення. За його словами, він не здивувався такому рішенню в цілому, але образився на формулювання, з якими воно відбулось.

Свою реакцію нардеп виклав дописом у соціальних мережах. "Посилення влади на місцях під час війни, неминуче веде до того, що голова області повинен керувати і партійним осередком. Така стратегія є доцільною і буде розповсюджуватися усією країною", — написав він. Тищенко також похвалив Віктора Микиту, який відтепер виконуватиме його функції. Нагадав, що той з перших днів війни активно допомагав у питаннях прийому та доставки гуманітарних вантажів. Тепер Тищенко обіцяє допомагати своєму наступнику навіть попри те, що є киянином. "Я продовжу уважно слідкувати за процесами в регіоні і не дам місцевим "князькам" і колаборантам підняти голову. Як би вони там не раділи другий день", — йдеться у дописі нардепа.

А от що Тищенка здивувало, так це те, що його звільнили за "сумнівні піар-акції, скандали та сварки". Нардеп наголосив, що за 3 роки перебування у владі не провокував нічого подібного, хіба що мало не побився з колаборантом Іллею Кивою. Цю справу він пообіцяв при нагоді довести до кінця. "Щодо інших звинувачень, то протягом 3 років жодне з них не знайшло свого підтвердження далі, ніж заголовка "замовної" новини", — заявив "слуга народу".

Як повідомляв "Телеграф", про те, що Тищенко лукавить щодо відсутності скандалів, нещодавно нагадала його не менш одіозна колега по парті Мар’яна Безугла. Вона подала керівництву партії заяву із закликом виключити колегу з політсили та її парламентської фракції. І перерахувала у ній цілу низку скандалів за участі Тищенка – від роботи його ресторану "Велюр" під час жорсткого локдауну в Києві до передачі столичній теробороні непридатних бронежилетів.