"Хе**я тут сидить": на засіданні ВР посварилися депутати від "Слуги народу" та "ЄС" (відео)

Читать на русском
Автор
10802
Вікторія Сюмар Новина оновлена 15 грудня 2022, 14:07
Вікторія Сюмар. Фото Украинская правда

Вікторія Сюмар розкритикувала телемарафон

Розкритикований парламентською опозицією закон про медіа в Україні продовжує призводити до скандалів у Верховній Раді. Тепер двоє депутатів посварилися через провладний телемарафон та за вибір висвітлюваних на ньому тем і запрошених речників.

Так, під час засідання депутат від партії "Європейська солідарність" Вікторія Сюмар висловила своє невдоволення щодо національного телемарафону. Мовляв, з початком повномасштабної війни в Україні було "зачищено інформаційний простір", а на радіо та телебаченні не транслюють нічого, окрім телемарафону, в якому, за її заявою, "нема правди".

"З початком війни ми зачистили інформаційний простір України на телебаченні та радіо. Там показують одне — Єдиний великий марафон. У тому марафоні мені не прикро, що там нема представників парламенту. Хрін з нами всіма. Там солдатів практично нема, там правди нема, розумієте. Там є лише герої-пропагандисти, які тепер у "Сотні видатних українців" завдяки цьому єдиному марафону. Хе**я тут сидить, яка це верещить", — сказала Сюмар.

Як повідомляє "Цензор", у коментарі Сюмар пояснила свою грубу фразу. За словами політикині, її було сказано у відповідь Юрію Камельчуку з "Слуги народу", який після критики телемарафону вигукнув із зали "Що це за х**ня".

Також у своєму виступі народна обраниця заявила, що марафон упав у рейтингу вдвічі, саме тому залишається Інтернет – "єдиний інформаційний простір". А його нібито за допомогою нового закону намагаються "зачистити".

Увага! У відео є ненормативна лексика.

Нагадаємо, кількома днями раніше у Верховній Раді стався скандал, коли "слуги народу" проігнорували доповідь начальника Генштабу ЗСУ Сергія Шаптали.