Зеленський чітко пояснив, що дасть путіну шанс пожити довше

Читать на русском
Автор
7294
Володимир Зеленський Новина оновлена 15 грудня 2022, 16:54
Володимир Зеленський. Фото Facebook

путін може врятувати життя свого оточення і своє власне, але для цього є умова

Президент Володимир Зеленський упевнений, що президент рф володимир путін не має шансів виграти кровопролитну війну, яку він розв’язав проти України. Що швидше російський диктатор це визнає та виведе свої війська з території нашої країни, тим довше проживе і він, і його оточення.

Про це сказав Зеленський в інтерв’ю The Economist.

"Що швидше закінчиться війна — і, якщо росія визнає, що починати війну було трагічною помилкою, то довше російський президент збереже своє життя та життя свого оточення", — наголосив Зеленський.

Глава держави переконаний, що поразка путіна вже є очевидним фактом. Своєю чергою, Україна має вийти на кордони 1991 року, бо якщо цього не станеться, російський агресор може повернутися знову.

Також Зеленський наголосив, що лише путін може перевести війну з військового на дипломатичний шлях. Однак це може статися в одному випадку.

"Якщо він зараз відійде на кордони 1991 року, тоді розпочнеться можливий шлях дипломатії. Ось хто може перевести війну з військового шляху на дипломатичний. Тільки він може це зробити", — додав президент.

Нагадаємо, що раніше Зеленський розповів, що буде з війною в Україні, якщо путін помре. За його словами, у такому разі органи влади країни-агресора перестануть працювати, що своєю чергою вплине на війну.

Також радник глави Офісу президента Михайло Подоляк розповів, коли, на його думку, в Україні закінчиться війна.