Новий скандал із експрикордонницею-мажоркою: Плантовська посміялася з тих, у кого "нема грошей" (оновлено)

Читать на русском
Автор
15850
Іванна Плантовська Новина оновлена 06 лютого 2023, 15:15
Іванна Плантовська. Фото facebook.

Плантовська відзначилася новим висловлюванням у мережі

Колишня пресофіцер ДПСУ Іванна Плантовська, яка опинилася у центрі скандалу через демонстрацію свого шикарного життя під час війни в Україні, знову змусила користувачів соцмереж говорити про себе у негативному ключі. Причиною тому стала її відповідь на один із коментарів під постом.

Кілька днів тому Плантовська опублікувала нове фото у стилі "красиво-дорого-багато" на своїй сторінці у Facebook. У коментарях під цим постом користувачі соцмереж обурилися, що навіть після великого скандалу вона продовжує буквально випинати своє справжнє ставлення до всієї ситуації й далі публікувати подібні фото.

Хоча більша частина коментарів залишилася непоміченою Плантовською, на деякі вона все ж таки відповіла. Проте її відповіді зчинили ще більше галасу в мережі.

Військовий і блогер Сергій Місюра на своїй сторінці у Facebook прокоментував висловлювання Плантовської "у тебе все одно нема грошей", наголосивши, що після скандалу в січні вона "притихла", але зараз знову з’явилася в мережі з новими фото та заявами.

Також поведінку Іванни Плантовської прокоментувала колишня пресофіцерка полку "Дніпро-1" та батальйону "Донбас" Васіліса Мазурчук. На її думку, подібні висловлювання з боку прикордонниці є неприйнятними.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що після скандалу з фотографіями Плантовської з Парижа, які вона розмістила у соцмережах, її перевели на іншу посаду. Її діяльність після цього вже не була пов’язана із комунікацією.

UPD. Вже ввечері 6 лютого речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко у коментарі "Телеграфу" повідомив, що Плантовська з кінця січня звільнена з лав Державної прикордонної служби України.