"Навіть Гордон до такого не додумався": блогерка Раміна розлютила мережу інтерв’ю з "вагнерівцем"

Читать на русском
Автор
6858
Окупант, який їхав вбивати українців, розповідає про маму
Окупант, який їхав вбивати українців, розповідає про маму. Фото Скриншот

Блогерка викликала хвилю негативу своїм інтерв'ю

Блогерка Раміна Есхакзай взяла інтерв’ю у полоненого бійця ПВК "Вагнер". Він розповів їй про те, як пішов воювати з колонії та невдалий наступ, через погану тактику бою "вагнерівців". Після цього колишній ув’язнений потрапив у полон.

Значну частину інтерв’ю Раміна присвятила історії життя полоненого. Розпитувала за що сидів, про його сім’ю, важке дитинство тощо. Це викликало негатив у соцмережах, оскільки на думку глядачів, блогерка гуманізує ворога. А той своєю чергою, починає давити на жалість.

Олексій Тараненко: "Дякую Раміні за відео з вагнерівцем, бо мені не вистачало аргументів пояснити дружині, чому її не треба дивитись".

Ось як охарактеризувала інтерв’ю користувачка Twitter під псевдонімом "Корабельна сосна": "Вагнерівець намагається гуманізувати себе в очах глядача. Раміна сидить з тупим обличчям і не перешкоджає, чим власне і шкодить нашому інфопростору, стирає кордони".

Користувачі того ж таки Twitter відреагували досить критично на це інтерв'ю. А також на згадку про саму Раміну. Люди також зазначають, що у неї дивні коментарі під цим інтерв'ю, а про саму Раміну дізналися лише завдяки таким скандалам.

Нагадаємо, що очільник ПВК "Вагнер" Пригожин зробив неочікувану заяву — його військову компанію відсторонили від вербування "зеків". Серед тих в'язнів, які таки пішли воювати, виявили кримінальних авторитетів.