Байден уже виїхав із Києва - західні ЗМІ

Читать на русском
Автор
862
Джо Байден
Джо Байден. Фото ЕРА

Лідер країни-союзниці приїхав до української столиці о 8-й ранку

Президент США Джо Байден, який у понеділок, 20 лютого, прибув із візитом до Києва, де зустрівся з українським лідером Володимиром Зеленським, вже покинув нашу столицю. Зараз він прямує до Польщі, де у нього запланований дводенний візит.

Про це повідомила телекомпанія CNN, зазначивши, що Байден виїхав з Києва після пам'ятного візиту, попередньо пообіцявши Зеленському підтримувати Україну в її протистоянні російській агресії до останнього.

Як зазначили журналісти, що подорожують з американським президентом, Джо Байден приїхав до Києва о 8:00 годині ранку. По тому він зустрівся зі своїм колегою Володимиром Зеленським, прогулявся з ним центром української столиці, а після під час особистої розмови пообіцяв підтримувати Україну.

Варто додати, що у вівторок, 21 лютого, Вашингтон, ймовірно, оголосить про передачу Україні нового пакету військової допомоги, загальна сума якого сягне 500 мільйонів доларів. Попередньо, до нього увійде велика кількість боєприпасів, однак чи міститиме він далекобійне озброєння, на яке так чекає Київ, поки достеменно невідомо, хоча розмови про нього ведуться.

Також "Телеграф" повідомляв, що на брифінгу з Байденом президент України Володимир Зеленський зробив гучну заяву щодо ймовірної перемоги нашої держави над агресором вже до кінця 2023 року, а також натякнув, що результати візиту Байдена до Києва скоро відчують і на фронті.