Окупанти кажуть, що вже бачать танки Leopard 2 на фронті: названо місце

Читать на русском
Автор
1285
Танки Leopard 2 вже в Україні Новина оновлена 28 лютого 2023, 19:07
Танки Leopard 2 вже в Україні. Фото severreal

Бронемашини вже боронять Бахмутський напрямок від російського окупанта

Потужні танки Leopard 2, які Україні активно передають країни-союзники, вже помічені на "гарячих" точках фронту. Перші бойові машини окупанти зафіксували у районі Бахмута (Донецька область).

Як пишуть росЗМІ, таку інформацію в ефірі телеканалу "росія" озвучив радник глави так званої "Донецької народної республіки" ян гагін, підкресливши, що помічені бронемашини Leopard є такою ж ціллю для російських військовослужбовців, як будь-яка інша бойова техніка Збройних сил України.

"Сенсації робити із цього не варто. Враховуючи те бездоріжжя, яке зараз, воно ускладнить рух таких важких машин, як Leopard", — заявив поплічник дениса пушиліна.

Нагадаємо, що на річницю повномасштабного російського вторгнення, 24 лютого, Польща передала Україні перші танки Leopard 2, які готові до боїв з окупаційною навалою. Бойові машини на території нашої держави зустрічав український прем’єр Денис Шмигаль та міністр оборони України Олексій Резніков, який доречно пожартував, запитавши дорогу на москву, оглядаючи новеньку техніку для ЗСУ.

Раніше "Телеграф" також повідомляв, що згідно з прогнозами глави Міноборони Німеччини Бориса Пісторіуса, Україна зможе сформувати два батальйони з танків Leopard 2, переданих Берліном. Однак не варто забувати, що ці потужні бронемашини нам передає не лише ФРН, а й інші союзники. Тому танків у ЗСУ буде значно більше.