В обіймах кадировця: відео з викраденим українським хлопчиком доводить мережу до сліз

Читать на русском
Автор
1486
Ймовірно, українська дитина в руках чеченця
Ймовірно, українська дитина в руках чеченця. Фото Колаж "Телеграфу"

росія активно краде українських дітей і русифікує їх

Українських дітей у росії намагаються перетворити на росіян. Про це розповідають самі маленькі українці, яких вдалося повернути звідти. Їх вчать, що України не існує, налаштовують на те, що в Україні живуть нацисти і їх треба знищити

Моторошне відео нині поширюють у соцмережах. Перший був Telegram-канал "Соловьиный помет", який виклав фрагмент із відео блогерки, що спілкується із росіянами на одному з сайтів для відеозв’язку.

У кадрі з’явився бородатий чоловік, в коментарях вважають, що це кадировець. У напівобіймах він тримав хлопчика, який побачивши герб України за спиною у блогерки, вигукнув: "Слава Україні!". Дівчина українською почала спілкуватися з дитиною, але хлопчик не захотів чи побоявся говорити.

У розмову намагався втрутитися кадировець, який намагався зрозуміти, про що говорить жінка. Врешті він заявив, що "ми з ним візьмем Київ" і потім додав, що хлопчик з Києва. Потім камера вимкнулася, жінка констатувала, що дитина з України. У коментарях люди наголошують, що відео лякає. Від нього на очі навертаються сльози.

Нагадаємо, раніше український хлопчик розповідав, як під час перебування у росії його хотіли відправити в інтернат, попри те, що у нього є батьки. Ймовірно, йшлося про один із таборів, які рф створила для перевиховання українських дітей.