"Fu*k Ukraine!": в Нідерландах на українку накинулися проросійські діти (відео)

Читать на русском
Автор
1112
Діти, які вважають путіна "The best"
Діти, які вважають путіна "The best". Фото Колаж "Телеграфу"

Підозрюють, що діти немісцеві

В Європі з українкою стався прикрий інцидент. Однак цього разу не в Чехії, а в Нідерландах. До дівчини підбігла група дітей і почала кричати проросійські гасла.

Ситуація відбулася у великому місті Роттердам. Українка Марія прогулювалася містом, коли у центрі до неї підбігла група дітей та почали прискати у дівчинку з водних пістолетів. Вона виклала відповідне відео у себе на сторінці у TikTok.

При цьому підлітки кричали проросійські гасла та закликали українку "йти звідси". Дівчина, знімаючи їх на камеру каже: "Вони говорять, що путін "The best", а також "Fuck Ukraine". Хлопчик, почувши це, теж голосно крикнув: "Fuck Ukraine". Відео закінчується тим, що хлопців окликнув хтось із перехожих. Однак, за словами Марії, вони переслідували її ще хвилин 20, кричучи вслід.

У коментарях інші українці з Нідерландів та Роттердаму зокрема говорять, що такого не зустрічали. Підозрюють, що діти належать до біженців із бідних пропутінських східних країн, оскільки вони доволі смагляві та говорять з акцентом.

Нагадаємо, що на Кіпрі росіянам вдалося посадити українку до в’язниці. За те, що вона з ножем вийшла до проросійського мітингу, суд дав жінці пів року за ґратами. Тим часом в Європі українкам радять бути обережними, оскільки є небезпека сексуального насильства.