Дикість, сморід та антисанітарія: у Маріуполі ріжуть баранів на вулицях на очах у дітей

Читать на русском
Автор
3794
Маріуполь
Маріуполь

Т.зв. "влада" скарги місцевих жителів ігнорує

Російські окупанти змінюють етнічний склад Маріуполя, завозячи туди жителів своїх віддалених регіонів, через що образ міста трансформується у гірший бік.

Так пресслужба міської ради Маріуполя оприлюднила інформацію про те, що там зростає кількість вихідців із російської глибинки, яких завозять для виконання різних робіт. А разом із цим змінюються й міські "традиції".

"Так, у дворі по вулиці Фонтанній, 85 представників національних меншин влаштували різанину баранів. Прямо посеред дня, не звертаючи уваги на мешканців, серед яких є діти", — йдеться у повідомленні.

Водночас жителі вулиці Блажевича скаржаться на сморід та бруд під вікнами, які там з’явилися внаслідок процвітання вуличної торгівлі. Окупаційна "адміністрація" на скарги місцевих жителів не звертає уваги, а тому антисанітарія процвітає.

Як повідомлялося раніше, у Маріуполі росіяни почали знімати фільм про війну, через що у місті, де все ще зносять зруйновані будинки та ховають загиблих у братських могилах, чути стрілянину та вибухи. При цьому там також засвітився відомий російський пропагандист.