"Красунчик і Герой з обкладинки Vogue": мережа в захваті від фото легендарного українського льотчика

Читать на русском
Автор
3902
Вадим Ворошилов знявся у фотосесії
Вадим Ворошилов знявся у фотосесії. Фото Мар'яна Шафро/Instagram

Нові знімки українського льотчика — начебто кадри з фільму

Легендарний військовий льотчик Вадим Ворошилов із позивним Karaya, який робив неймовірні вчинки на фронті й отримав звання Героя України, знявся у фотосесії популярного українського фотографа Мар’яни Шафро. Фотографії розчулили мережу й отримали десятки захоплених коментарів.

Фото військового з фотосесії для журналу Vogue було опубліковано на сторінці фотографа Мар’яни Шафро в Instagram. На цих знімках він більше скидається на героя голлівудського блокбастера, але за всім цим зовсім стоїть е сценарій фільму, а реальне життя, в якому Вадим показав себе справжнім Героєм і хоробрим захисником своєї країни.

"Національний герой нашої військової реальності й один із тих хоробрих людей, які захищають наше небо. Для мене було честю зробити твої портрети, Вадиме", — написала Шафро.

Крім того, що льотчик є професіоналом своєї справи й показує блискучі результати на фронті, він також є підкорювачем жіночих сердець. Зробити висновок про це можна із коментарів під фотографіями з фотосесії. Прекрасна стать захоплюється красою та мужністю українського Героя.

Вадим Ворошилов — український льотчик, який від початку повномасштабного вторгнення росії захищає Батьківщину від окупантів. Його ім’я знає практично кожен після здійсненого ним подвигу у жовтні 2022 року. Тоді під час масованої атаки йому вдалося збити 5 іранських дронів-камікадзе Shahed-136 та дві крилаті ракети. У ході виконання бойового завдання його літак був пошкоджений уламком, але пілот, ризикуючи власним життям, відвів підбитий літак від населеного пункту. Самому льотчику вдалося успішно катапультуватись.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав, що у лютому 2023 року один з улюбленців українок — військовий сержант 47-ї бригади ЗСУ "Магура" Валерій Маркус повідомив про одруження.