Страшно, бункерний? Залужний змусив путіна заїкатися, відео

Читать на русском
Автор
12408
Володимир Путін
Володимир Путін. Фото ria.ru

путін видав новий "перл"

Російський диктатор володимир путін продовжує робити все більш божевільні заяви. Новий фейк про Україну було запущено на зустрічі з "воєнкорами", де він нагородив безліч безглуздостей.

Про це повідомляє "Телеграф".

Нові марення лідера кремля торкнулися головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. І поки в Україні вже давно спростували та забули заяви росіян про його "відсутність на робочому місці" до бункера путіна тільки зараз дійшов цей тренд роспропаганди.

"володимир володимирович, де Залужний?", — Запитує путіна один з пропагандистів, чим змушує його заїкатися від самої згадки цього прізвища.

"Провантажившись" путін видав за відповідь новий "перл".

"Я я я я знаю. Мені здається, що я знаю. Ви в нього запитаєте, але для цього потрібно перейти на іноземну мову. Мені здається, що він за кордоном, але я можу помилятися", — видав путін.

Страх путіна помітив офіцер ЗСУ Анатолій "Штірліц" Штефан, який також додав, що зараз "зник" саме путінський генерал, а не Залужний.

"До речі, Шойгу так і досі нема, втік від "Вагнера", — зазначає Штефан.

Варто зазначити, що 14 червня російський пропагандист олександр сладков із посиланням на ту ж зустріч із путіним заявляв нібито про "смерть" Залужного.

"Про "точність" інформації, яку отримує путін. Йому доповіли, що головком ЗСУ Валерій Залужний загинув. Але це не точно. Треба перевіряти", — висловився путінський поплічник.

Таким чином можна припустити, що путін несвідомо розганяє фейки, а ними його "годують" його ж генерали, які повідомляють про обстановку.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що крім Залужного розпропаганда "вбила" й інших українських топ-військових.