Син мільярдера Баффета звернувся до союзників України: "Ніхто не вигравав війну, боячись наслідків"

Читать на русском
Автор
4039
Говард Грем Баффет
Говард Грем Баффет. Фото biz.censor.net

Син американського бізнесмена виступає за те, щоб світ не дав росії виграти війну та переписати історію

На лондонській конференції з відновлення України син американського інвестора-мільярдера Уоррена Баффета Говард Грем Баффет закликав Захід більше інвестувати в Україну. За його словами, війна не повинна цьому завадити.

Слова відомого американця передає "Суспільне". Водночас, Говард Грем Баффет заявив, що союзники не дають Україні все необхідне для перемоги над росією в потрібному обсязі.

"І що ще гірше. Ми просимо Україну вести цю війну так, як ми самі не хотіли її вести. Я вам скажу, що ніхто ніколи не вигравав війну, боючись наслідків. Ми не маємо місця для помилок", — підкреслив Баффет.

Син американського мільярдера поділився враженнями від поїздки до України та розповів кілька історій, які вразили його до глибини душі. Зокрема, 19-річна дівчина, яка втратила дві ноги, сказала, що її головне бажання — знову повернутися воювати на фронт, а молодий хлопець, який втратив ліву руку та дві ноги, хоче проводити консультації для інших ампутованих.

Говард Грем Баффет наголосив, що росія вже створила у світі найбільшу гуманітарну кризу. Тому суспільство не повинно дозволити їй змінити історію ще більше.

"Я розумію, що головна мета цієї конференції — зосередитися на інвестиціях. Однак, хоч би що стало результатом цієї конференції, вона повинна також виступати за справедливість і вимагати, щоб наші дії принесли перемогу Україні. За все своє життя я ніколи не стикався з таким чітким розмежуванням між правильним та неправильним. Ніколи. Коли перемога приходить в Україну, вона приходить до всіх нас", — підсумував бізнесмен.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що відновити Україну за рахунок російських грошей може не вийти. У ЄС зробили тривожну заяву щодо конфіскації заморожених активів.