Затримано голову Тернопільської облради: подробиці від НАБУ

Читать на русском
Автор
4723
Михайло Головко
Михайло Головко

Жертвою чиновників став підприємець та волонтер

Голова Тернопільської обласної ради погорів на хабарі. Його затримали співробітники НАБУ, коли він зі своїми помічниками отримав неправомірний зиск у розмірі 600 тисяч гривень.

Про це повідомляє пресслужба НАБУ.

Йдеться про Михайла Головка і ще двох неназваних його заступників. За даними слідства, затримані вимагали майже 1,8 млн. грн. у власника підприємства за підписання актів виконаних робіт з будівництва та ремонту інфраструктурних об’єктів комунальним підприємством Тернопільської облради.

"Після передачі третього траншу у розмірі понад 600 тис. грн. голову Тернопільської обласної ради та двох заступників голови Тернопільської військово-цивільної адміністрації затримали "на гарячому", — повідомляють правоохоронці.

При цьому, як зазначили у САП, чиновників не збентежило навіть те, що підприємець, з якого вони "збивали" гроші, займався волонтерською діяльністю та всіляко допомагав силам оборони України.

Для довідки: екснардеп від політичної партії ВО "Свобода" VII та VIII скликань Михайло Головко очолив Тернопільську обласну раду у листопаді 2020 року.

Нагадаємо, раніше детективи НАБУ затримали на великому хабарі голову Верховного суду України. Начальник відомства розповів про слідство та реакцію Зеленського.