"Санітари, на вихід": ілля кива придумав пояснення новим відео "мертвого" Буданова

Читать на русском
Автор
2703
Ілля Кива
Ілля Кива. Фото 24tv.ua

Біглий ексдепутат годує росіян добірною маячнею

Російська пропаганда продовжує "хоронити" главу ГУР МО Кирила Буданова. З новою абсурдною конспірологічною теорією виступив зрадник ілля кива. Він розповідає росіянам, що усі останні відео начальника української розвідки нібито є "монтажем".

Про це повідомляє "Телеграф".

кива вигадав, що на всіх нових відео замість "загиблого" Буданова з’являється "оцифрована" копія. Виходячи зі своєї ж теорії, він щиро дивується тому, що відбувається в Україні.

"Подумайте, який рівень п***я твориться в Україні: взяти мертву людину, оцифрувати її і через монтаж брати у трупа інтерв’ю, на повному серйозі ставити питання, слухати прогнози і все це на рівні ефірів державних телеканалів! Що б усі вірили: він живий, здоровий і серйозно сприймали марення, яке несе електронна версія. У екс — начальника ГУР Кирила Буданова нещодавно було дев’ять днів, скоро вже 40", — видав кива.

Крім того, кремлівський поплічник не упустив можливість образити українців у День Конституції і закінчив свій пост так: "З Днем п*****ії".

Повз шизофренічну мячню киви не змогли пройти в мережі. Над ним там насміхаються, а також запитують, хто в цій ситуації дурніший він або ті росіяни, які йому вірять.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в мережі засміяли симоньян, яка спробувала виправдати договірняк кремля з пригожиним.

Також ми повідомляли, що в мережі рознесли нову заяву путіна.