Буданов зробив гучну заяву щодо ПВК "Вагнера" та України

Читать на русском
Автор
11845
Кирило Буданов зробив заяву про "вагнерівців"
Кирило Буданов зробив заяву про "вагнерівців". Фото Скрін із відео

Частина "вагнерівців" все ще залишається на півдні України

Для України значним наслідком збройного заколоту "Вагнера" в росії є компрометація російського керівництва і той факт, що "вагнерівці" більше не воюватимуть на території нашої країни.

Про це розповів начальник Головного управління розвідки МОУ Кирило Буданов у коментарі "Українській правді".

"Ми отримали компрометацію російського керівництва. У черговий раз зруйновано міф про непохитність російського режиму. Було завдано втрат військово-космічним силам рф. А ще — ПВК "Вагнер" більше не братиме участі в бойових діях на території України. А це найефективніший підрозділ рф, яке вміло досягати успіху за будь-яку ціну", — сказав він.

Також Буданов зазначив, що "вагнерівці" все ще залишаються на півдні України та в окупованому Луганську. Однак у бойові дії вони не беруть участі.

"Станом зараз вони на території Луганська на базі, яка існує з 2014 року. Також вони знаходяться в деяких районах на Півдні України. Але участі в бойових діях не беруть", — підсумував глава ГУР МО.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що командувач Об’єднаних Сил ЗСУ Сергій Наєв розповів, чи загрожує Києву напад з боку Білорусі, після того, як туди пішли "вагнерівці".