Буданов хоче стати міністром, але шансів замало: що стало відомо "Телеграфу"

Читать на русском
Автор
3803
Кирило Буданов Новина оновлена 01 серпня 2023, 16:35
Кирило Буданов. Фото pravda.com.ua

У той же час, чинний голова Міноборони може стати послом у Британії.

В інформаційному просторі України циркулюють чутки, що керівник Головного управління розвідки МО Кирило Буданов хотів би обійняти посаду міністра оборони країни.

Як розповіли "Телеграфу" джерела в українській владі, ці чутки правдиві, і Буданов справді бажає зайняти крісло міністра оборони. Однак таке призначення є малоймовірним, і наші співрозмовники пояснили, чому.

"На посаду міністра знову хотів Буданов, але його кандидатура спірна, тому, незважаючи на його бажання, шанси на його призначення близькі до нуля", — повідомило джерело.

Також співрозмовник розповів, що чинний міністр оборони України Олексій Резніков може отримати посаду посла у Великій Британії, яку нещодавно залишив Вадим Пристайко.

"Ще потрібно дочекатися схвального агремана, але загалом його кандидатура на цю посаду схвально сприймається і в ОП, і в Великій Британії. Сам він давно вже хотів поїхати послом кудись — наприклад, у Штати, тепер варіант із Британією", — зазначає джерело.

Якщо призначення Резнікова отримає схвалення в Великій Британії, то, швидше за все, головою Міноборони стане генерал-лейтенант Олександр Павлюк, який є заступником голови відомства.

Більш детально читайте у матеріалі "Телеграфа": Україну чекає хвиля кадрових перестановок: куди можуть відправити Резнікова і хто займе місце Ткаченка

Раніше "Телеграф" писав про подробиці звільнення посла України в Великій Британії Пристайка.