Росіяни, малюйте "коричневі лінії": у мережі показали, куди дістануть ракети ATACMS

Читать на русском
Автор
1079
Ракети ATACMS
Ракети ATACMS. Фото Ілюстративне фото

У зоні поразки виявляться понад 10 областей росії

Після того, як стало відомо, що США передадуть Україні ракети ATACMS, у мережі порадили росіянам замість чергових червоних ліній малювати "коричневі лінії". Дальність нового озброєння допоможе атакувати низку прикордонних і не лише областей росії.

У мережі показали зразкову зону ураження американських ракет ATACMS. Варто зазначити, що дістатись може не лише росії.

Дальність ракет ATACMS із касетними боєголовками становить 300 км. Це означає, що в зоні поразки як територія росії, так і Білорусі, яка надає свої полігони для тренування путінських солдатів і не тільки.

Так, потрапити під роздачу можуть такі області росії: Курська, Білгородська, Воронезька, Брянська, Смоленська (частково), Калузька (частково), Тульська (частково), Орловська, Ростовська, Волгоградська (частково) та Краснодарський край. Окуповані території України, включаючи Крим також у зоні ураження ракет.

Щодо Білорусі, то атаки може зазнати вся територія країни, включаючи столицю Мінськ.

Зона ураження американських ракет ATACMS

Нагадаємо, що раніше ми розповідали про те, куди можуть дістати далекобійні ракети ЗСУ. Йшлося як про американські ATACMS, так і про британські Storm Shadow та українські "Нептун".

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що у Севастополі лунають вибухи цілий день. Прильоти фіксуються, до речі, по всій території півострова, тому ми створили карту ударів по окупованому півострові.