"Пізно нам уже хвилюватися": Зеленський зробив заяву про допомогу США для України

Читать на русском
Автор
33216
Володимир Зеленський
Володимир Зеленський. Фото president.gov.ua

Український лідер прибув із візитом до Іспанії

Україна не має часу на хвилювання щодо підтримки партнерів на тлі останніх подій у Сполучених Штатах Америки (США). Таку заяву зробив президент Володимир Зеленський.

Глава української держави прокоментував ситуацію із виділенням фінансів нашій країні журналістам в іспанській Гранаді. За його словами, президент США Джо Байден запевнив у 100% підтримці українців.

"Я думаю, в Україні ми перестали хвилюватися з першого дня повномасштабної війни. Пізно нам уже хвилюватись. Я думаю, нам треба працювати", — наголосив Зеленський.

Глава держави додав, що зараз у США відбувається складний виборчий період. Тому можна почути різні заяви на адресу України.

Нагадаємо, що 5 жовтня президент Володимир Зеленський перебуває з візитом в Іспанії. Він уперше поїхав до цієї країни після того, як росія вторглася в Україну. В іспанському Гранаді відбувається саміт Європейського політичного співтовариства. За словами глави держави, у рамках заходу відбудуться двосторонні зустрічі. На них домовлятимуться про посилення ППО України.

Раніше "Телеграф" повідомив, що Джо Байден звернеться до американського народу та Конгресу США з "великою промовою". Її мета – донести до американців важливість продовження фінансової допомоги Україні у сфері безпеки.