Віллу Шарія в Іспанії закидали "коктейлями Молотова" (відео)

Читать на русском
Автор
1134
Вілла Анатолія Шарія
Вілла Анатолія Шарія. Фото slidstvo.info

Інцидент стався в ніч проти 24 жовтня

В Іспанії невідомі закидали віллу лідера забороненої в Україні "Партії Шарія" блогера Анатолія Шарія "коктейлями Молотова". В результаті почалася пожежа.

Напередодні Шарій та його родина нібито отримали нові погрози вбивством у соціальних мережах та по телефону. У них також йшлося про застосування "коктейлів Молотова". Про це повідомляє газета El Diario.

У мережі також було опубліковано відповідне відео. На кадрах видно, як пляшки із запальною сумішшю летять у бік будинку, після чого почалося загоряння. Судячи з камер зовнішнього спостереження, інцидент стався в ніч проти 24 жовтня, о 04:12.

Зазначимо, що вілла Анатолія Шарія площею 230 квадратних метрів і вартістю близько 1 млн євро знаходиться в мальовничому каталонському містечку Рода-де-Бара. Шарій став її власником у 2019 році. В іспанському майновому реєстрі наголошується, що вілла складається з основного житлового поверху на 161 кв.м та підвального приміщення на 69 кв.м.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що проросійську "Партію Шарія" було заборонено в Україні в червні 2023 року. Відповідне рішення було ухвалено Восьмим апеляційним судом Львова.