Прилетіло у "лігво" окупантів? У Маріуполі потужний вибух, пожежа та багато швидких (фото і відео) — оновлено

Читать на русском
Автор
14027
Спалахнула масштабна пожежа
Спалахнула масштабна пожежа. Фото Колаж

Окупаційна "влада" поки що мовчить

Увечері 14 грудня в окупованому Маріуполі пролунав потужний вибух. За попередніми даними, "прилетіло" на територію бетонного заводу, де базуються російські військові.

За повідомленнями Telegram-каналів, вибух прогримів близько 23:20, він був настільки потужним, що чуло все місто. Після вибуху виник яскравий спалах і зайнялася пожежа, що охопила велику площу. Над місцем прильоту виникла заграва, а в небо здіймався стовп густого чорного диму.

UPD. Як повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, вночі в місті пролунало два вибухи у двох різних місцях. Наслідки, вочевидь, результативні.

"Перше відео з мігрантами — це той самий "бетоний завод". Перше влучання. Друге — територія за Порт-Сіті, де окупанти розміщували техніку військову та частини систем ППО. Друге влучання. Саме через це багато плутанини щодо місця та наслідків. А наслідкі гарні. Не дарма всі офіційні пропагандисти замовкли, а чатіки підчистили щодо наслідків", — написав він у своєму Telegram-каналі.

"В окупованому Маріуполі приліт! Були чутні потужні вибухи. За ПортСіті щось сильно палає. Туди зараз виїхали карети швидкої допомоги. Чекаємо на деталі та офіційну інформацію від ЗСУ", — повідомили у Маріупольській міській раді.

Як написав журналіст Денис Казанський, приліт відбувся у розташування російських окупантів. Вони влаштували його на території бетонного заводу.

"Маріуполь. Горить располага російських окупантів на бетонному заводі. Приліт чітко в неї", — написав він у своєму Telegram-каналі.

Окупаційна "влада" поки не прокоментувала інцидент. Інформація про ймовірних загиблих та постраждалих на даний момент відсутня. Проте самі окупанти приліт підтвердили, назвавши його "високоточним ударом супротивника".

Як повідомляв "Телеграф", у вересні в Маріуполі також пролунали потужні вибухи. Тоді також повідомляли про пожежу за Порт-Сіті та в районі бетонного заводу.