З дірою замість стіни: як виглядає багатоповерхівка у Києві після атаки дронів (есклюзивні фото)

Читати російською
Автор

Лиха дрони наробили немало

Ніч проти пʼятниці, 22 грудня, була тяжкою для Києва через масштабну атаку ворожих БПЛА. Найбільше лиха російські дрони наробили у Соломʼянському районі.

На місці подій побував кореспондент "Телеграфу" Ян Доброносов. На ексклюзивних фото багатоповерхівки, яку було пошкоджено під час атаки "Шахедів", видно масштаби наслідків ворожих дій.

Безпілотник влучив у будинок на вулиці Лобановського. Як наслідок, у трьох квартирах на 24-26 поверсі частково зруйновані стіни та ще у трьох — вибиті вікна.

Ян Доброносов, "Телеграф"

Попередньо відомо, що "Шахед" влетів у квартиру ведучого телемарафону національних новин Андрія Ковальського.

Постраждало також чимало автівок, які були припарковані під будинком, адже уламки значно понівечили їх: розбиті лобові скла, помʼяті бампери, двері та дахи. На фото "Телеграфу" видно, що навколо машин лежать шматки стін та матеріалу, яким їх було утеплено.

Фото і відео: Ян Доброносов, "Телеграф"

Відомо, що внаслідок ворожої атаки на столицю було травмовано двох людей, одного з них госпіталізували. На щастя, обійшлось без загиблих.

Раніше "Телеграф" писав, що ніч проти 22 грудня противник масовано атакував Україну "шахедами". Сили ППО успішно працювали у кількох регіонах.