Ні натяку на старіння: папараці застали 42-річну Джесіку Альбу в стильному кежуал-образі (фото)

Читать на русском
Автор
19447
Джессіка Альба вічно молода
Джессіка Альба вічно молода. Фото Getty Images

Вбранням актриса підкреслила струнку талію

Популярна американська актриса, зірка "Темного ангела" та "Фантастичної четвірки" Джесіка Альба прогулювалася Лос-Анджелесом, де її застали папараці 19 серпня 2023 року. Одна з найкрасивіших і найсексуальніших актрис сучасності залишається в підтягнутій формі вже багато років.

Як пише Daily Mail, 42-річну Джесіку Альбу помітили на вулиці з її старшою 15-річною дочкою Онор Уоррен. Ймовірно, дівчата мали шопінг, оскільки вони відвідали кілька дорогих магазинів.

Для прогулянки актриса вибрала комфортний, але стильний образ. На Джесіці Альбі білий укорочений топ у рубчик, біла сорочка базового крою, світлі джинси, а також ремінь та сандалі у бежевих тонах. Доповнюють вбрання прикраси, сонцезахисні окуляри й невелика сумка карамельного відтінку. Сорочку зірка залишила розстебнутою, продемонструвавши свою струнку талію.

Джессіка Альба
Актриса не старіє. Фото: Getty Images
Джессіка Альба
Джесіці Альбі 42 роки. Фото: Getty Images
Джессіка Альба
Стильний та зручний образ. Фото: Getty Images

Джессіка Альба – успішна актриса, підприємець та мама. З 2008 року одружена з Кешем Уорреном. Пара виховує дві доньки та сина. Сімейними знімками знаменитість часто ділиться в соціальних мережах.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що в об’єктив папараці потрапила зірка фільму "Рятувальники Малібу" Александра Даддаріо. Актриса прогулювалася в майже домашньому образі та без макіяжу.