У компанії з молодим бойфрендом: 77-річна Шер відвідала показ мод у Парижі (фото)

Читать на русском
Автор
13309
77-річна Шер та 36-річний Олександр Едвардс
77-річна Шер та 36-річний Олександр Едвардс. Фото Getty Images

Коханий артистки вдвічі молодший за неї

Популярній американській співачці Шер вже 77, проте, дивлячись на неї, цього зовсім не скажеш. І кожен її поява лише підтверджує це. Артистка вміє підібрати свій образ так, щоб підкреслити усі свої переваги.

У середу, 27 вересня, Шер у компанії свого 36-річного коханого, музичного керівника Олександра "AE" Едвардса відвідала показ мод Balmain у рамках Тижня моди у Парижі. Пара сиділа у першому ряду і мило трималася за руки. Варто зазначити, що Шер та Олександр тут же й познайомилися рік тому.

Для заходу 77-річна суперзірка обрала стильний довгий оксамитовий білий піджак із чорною вишивкою, який вона одягла поверх чорного топу та широких штанів. Своє довге вугільно-чорне волосся вона поклала м’якими хвилями, і зробила нюдовий макіяж.

Едвардс виглядав не менш стильно, вибравши для виходу у світ класичний чорний костюм із білою сорочкою, розбавивши свій суворий образ чорними сонцезахисними окулярами.

77-річна Шер та 36-річний Олександр Едвардс
Пара сиділа у першому ряду і трималася на руки Фото: Getty Images
Шер та Олександр Едвардс
Шер та Олександр Едвардс постійно трималися за руки Фото: Getty Images
Шер та Олександр Едвардс у Парижі
Пара виглядала дуже щасливою Фото: Getty Images
77-річна Шер
Артистка вибрала дуже стильний образ для виходу у світ Фото: Getty Images
Шер
Ну хіба цій красуні може бути 77? Фото: Getty Images

Шер та Олександр "AE" Едвардс почали зустрічатися восени 2022 року, і їх зовсім не бентежить 40-річна різниця у віці. Щобільше, як повідомляють джерела близькі до пари, вони дуже закохані одне в одного.

Раніше ми розповідали, що перша леді України Олена Зеленська у стильному костюмі українського бренду позувала на тлі Білого дому у США разом із Джилл Байден. Дружина українського президента доповнила образ унікальною брошкою, створеною також українським дизайнером.