Переможницею "Міс Всесвіту 2023" стала нікарагуанка: топ-5 найвідвертіших фото Шейнніс Паласіос

Читать на русском
Автор
5365
Переможниця конкурсу "Міс Всесвіт 2023" Шейнніс Паласіос Новина оновлена 20 листопада 2023, 11:30
Переможниця конкурсу "Міс Всесвіт 2023" Шейнніс Паласіос. Фото Getty Images

23-річна дівчина є спортсменкою і часто ділиться фото у купальниках

У завершальному етапі конкурсу "Міс Всесвіт 2023", який пройшов вночі з 18 на 19 листопада в Сальвадорі, перемогу здобула 23-річна модель і ведуча ранкового шоу на місцевому телеканалі, Шейнніс Паласіос з Нікарагуа. Ця дівчина стала першою представницею Нікарагуа, яка отримала корону у цьому престижному конкурсі.

Що відомо про Шейнніс Паласіос

Майбутня володарка корони народилася 31 травня 2000 року в Манагуа, Нікарагуа. Вона навчалася в Центральноамериканському університеті за спеціальністю "Масова комунікація" та паралельно брала активну участь в університетській волейбольній команді. Свій диплом про вищу освіту вона отримала у травні 2022 року. У лютому поточного року Паласіос стала ведучою ранкового шоу на одному з найвідоміших телеканалів Нікарагуа.

На момент перемоги у конкурсі "Міс Всесвіт" у неї налічується 717 тисяч підписників в Інстаграмі. У своєму блозі 23-річна дівчина нерідко публікує фото відвертого характеру, зокрема, хвалиться образами у купальниках та сукнях із глибоким декольте. "Телеграф" вибрав 5 найсексуальніших луків Шейнніс.

Шейнніс Паласіос у купальнику
Шейнніс Паласіос у сукні
Шейнніс Паласіос
Шейнніс Паласіос у червоному купальнику
Шейнніс Паласіос у чорному

Нагадаємо, що українка Ангеліна Усанова не потрапила до ТОП-20 фіналісток та вибула з боротьби за корону. Раніше стало відомо, що на вечорі привітань у Сальвадорі Ангеліна опинилася за одним столом з учасницею з росії. Очевидно, організатори конкурсу знову намагалися створити видимість "дружби" між учасницями країн, що перебувають у стані війни.