"Гола вечірка" у Москві пройшла не без наслідків для путіністки Лоліти: зрадницю хочуть оштрафувати

Читати російською
Автор

Лоліту хочуть оштрафувати в Росії на 200 тисяч рублів

Лоліта Мілявська — уродженка Закарпаття, однак співає в Росії та підтримує терористичний режим. Вона перебуває у списку зрадників України. В Росії її хочуть оштрафувати на 200 тисяч рублів.

Причина — ізраїльський паспорт у артистки. Віталій Бородін, російський активіст та Z-патріот. подав таку заяву до Генпрокуратури.

Варто зазначити, що Лоліта не приховувала наявність ізраїльського громадянства. Росія ніколи не мала до не до неї через це претензій. Однак після "голої вечірки" у Москві, на якій Лоліта була присутня у напівпрозорому наряді, все стало по-іншому.

Зрадниця Лоліта та путініст Кіркоров на вечірці Івлєєвої /instagram.com

За словами пропагандистських ЗМІ, Лоліта повинна була повідомити МВС про другий паспорт. Однак не відомо, чи вона так вчинила. Бородін хоче перевірити, чи подавала артистка потрібні документи і якщо ні, то покарати за статтею.

Раніше стало відомо, що через присутність Лоліти на вечірці Насті Івлєєвої, вона залишилася без роботи в РФ. Квитки, які були розкуплені росіянами на концерти зрадниці Мілявської, почали масово здавати, через що виступи поступово стали скасовуватись.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Оля Полякова висміяла "голу вечірку" у Москві. Співачка склала жартівливий вірш про цю подію.