Допомога для трьох категорій осіб: хто щороку отримуватиме 50 тисяч гривень

Читать на русском
Автор
1498
Українська гривня
Українська гривня. Фото Depositphotos

Період нарахування для кожного буде різним

Українцям певних областей продовжують здійснювати додаткові виплати. Однією з таких є грошова допомога для осіб, що мають реєстрацію у Львівській територіальній громаді.

Ця сума виплати має бути витрачена на оплату навчання чи оздоровлення, як мовиться на сайті Львівської міської ради. Щоб її отримати, треба мати одну з трьох обставин.

Хто з громадян має право на 50 тисяч і скільки воно нараховуватиметься

Особи, які є дітьми загиблих воїнів чи військовослужбовців, що отримали І групу інвалідності внаслідок військових дій, будуть отримувати допомогу щороку, поки вони не досягнуть повноліття.

Окрім того, ці гроші також отримають діти бійців, що раніше мали прописку в іншій тергромаді, але отримали статус переселенця і були призвані на службу ТЦК у Львові.

Куди треба звернутись для подання заяви

Заявку на отримання грошей треба подати у Львівській центр надання послуг учасникам бойових дій. Наразі це можна зробити за адресою: вулиця Пекарська, 41. Якщо є додаткові запитання, то можна зателефонувати за номером: 067-962-83-25.

Як правильно треба написати заяву, можна дізнатись за посиланням.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що страхові виплати для українців, які постраждали на виробництві, було збільшено.