Побив людей і поїхав: колишній гравець "Динамо" продовжує скандалити у Бразилії

Читать на русском
Автор
5462
Клебер грав за киян до 2009 року
Клебер грав за киян до 2009 року. Фото ФК Динамо (Київ)

Минулого літа ім’я цього футболіста вже фігурувало у ЗМІ

Колишній хавбек київського "Динамо" Клебер опинився у центрі нового скандалу. У себе на батьківщині бразилець побив співробітників АЗС.

Як пише джерело, інцидент стався на околиці Сан-Паулу, неподалік місця проживання футболіста. Наразі колишнього гравця київського клубу розшукують правоохоронці.

За даними місцевих ЗМІ, 40-річний Клебер приїхав на заправку, де також розташований цілодобовий магазин. Там була велика черга, що не сподобалось футболістові. Через це він почав нападати на співробітників заправної станції.

Одного з них він штовхнув на вулиці, а другого вдарив по обличчю всередині закладу. Постраждалі звернулися до поліції та написали заяву. Сам винуватець сів у орендований автомобіль і поїхав з місця подій до приїзду правоохоронців.

Співробітники заправки передали до поліції відео з камер спостереження. Наразі його вивчають правоохоронці. Також вони намагаються знайти самого Клебера, щоб він дав свідчення у цій справі.

Цікаво, що минулого літа ім’я Клебера вже фігурувало у ЗМІ. Тоді його звинувачували у несплаті аліментів на дочку.

Нагадаємо, що Клебер досить успішно грав за київське "Динамо". Він провів у столичній команді п’ять років — із 2004 по 2009 роки. Загалом він провів 105 матчів, у яких забив 36 голів та віддав шість результативних передач. Кар’єру футболіста він завершив у 2020 році.

Раніше "Телеграф" писав про скандал в українському футболі. Він пов’язаний із договірними матчами.