"Я перебував у приблизно такій самій ситуації": новий тренер Шахтаря звернувся до українського народу

Читать на русском
Автор
Команда зіграє перший матч під керівництвом Пушича
Команда зіграє перший матч під керівництвом Пушича. Фото ФК Шахтар

25 жовтня гірники зіграють із Барселоною

Новий тренер донецького "Шахтаря" Марино Пушич висловився про криваву війну, яку росіяни розпочали проти українського народу. Зокрема, він порівняв події з тим, що відбувається в Югославії.

Досвідчений фахівець зазначив, що йому довелося пережити щось схоже. Про це він сказав в інтерв’ю офіційному сайту донецького "Шахтаря".

"Відбуваються жахливі речі, і я співчуваю людям. Я вже говорив гравцям сьогодні, що, на жаль, коли я був молодшим, думаю, мені було років 19–20, я перебував у приблизно такій самій ситуації в колишній Югославії. Тому це завжди неприємно., це жахливо. Я співчуваю людям, відчуваю багато чого", — зазначив Пушич.

Також тренер розповів, що вже звернувся до своїх підопічних, які у ці лихоліття можуть хоч якось порадувати українців.

"Я сказав своїм гравцям: завжди є надія, і ви повинні боротися за неї і за своїх уболівальників, за свою країну, ви представляєте свою країну, своє місто, тому маємо бути на піку форми. І завтра ми побачимо, на якому рівні ми зараз, мені це дуже цікаво. Боротимемося», — завершив він.

25 жовтня "гірники" зіграє на виїзді з каталонською "Барселоною" у матчі групового етапу Ліги чемпіонів.

Раніше "Телеграф" писав про те, де можна переглянути трансляцію матчу. Також ми писали, що думають букмекери про майбутню зустріч.