"Хазяїн поставив": у "Дніпрі-1" зробили випад у бік "Шахтаря" та Срни

Читать на русском
Автор
1106
Маріно Пушич та Даріо Срна
Маріно Пушич та Даріо Срна. Фото ФК Шахтар

З’явилася дивна реакція представника "Дніпра-1" на зміну тренера у "Шахтарі"

Тренер-селекціонер "Дніпра-1" Андрій Полунін розкритикував "Шахтар" за призначення Маріно Пушича на посаду головного тренера команди.

Відповідний пост Полунін розмістив у Facebook. Андрій зробив випад у бік колишнього в.о. головного тренера донеччан Даріо Срни, який нібито не хоче нести відповідальності й лише дає поради "хазяїну".

"А чому ж кращого тренера туру не затвердили як головного тренера на постійній основі? Він просто розуміє, що при перших невдачах він більше не залишиться в "Шахтарі" вже в жодній якості. Ось і вся історія з його тренерством.

Він їм (тренером — прим.) і ніколи не збирався бути, його просто хазяїн у наказовому порядку поставив, а тут відповідальність зовсім інша. Легше підказувати президенту, кого призначати та прибирати з тренерів. А нести відповідальність – це якраз не до нього”, – написав Полунін.

Історія протистоянь "Шахтаря" та "Барселони"

Додамо, що Українська прем’єр-ліга (УПЛ) назвала Срну найкращим тренером 11-го туру чемпіонату України, під керівництвом хорвата "Шахтар" розгромив ЛНЗ (3:0).

Зазначимо, 25 жовтня гірники зіграють на виїзді з "Барселоною" у Лізі чемпіонів. Цю зустріч покажуть по ТБ в Україні. До речі, букмекери не вірять в успіх Пушича та Ко.