Найкращий бомбардир "Шахтаря" проситься до росії

Читать на русском
Автор
1376
Луїс Адріано
Луїс Адріано. Фото ФК Шахтар

Футболіст 8 років провів в Україні

Бразильський нападник "Інтернасьонала" Луїс Адріано хоче виступати у чемпіонаті росії з футболу. Напередодні збірна рф зганьбилася з вибором суперника.

Про це заявив 36-річний Адріано у коментарі для telegram-каналу "Футбол із Доном Алейшо". Луїс, який виступав за "Спартак" Москва протягом 2 років, зазначив, що в рф має багато друзів.

Історія протистоянь "Шахтаря" та "Барселони"

"Коли закінчиться мій контракт з "Інтернасьоналом", я радий повернутися грати в росію! Країна, яка мені дуже подобається і де в мене багато друзів. Так що я б хотів знову зіграти в росії, так", — заявив Адріано.

Додамо, що контракт нападника з бразильським клубом розрахований до середини 2024 року. Зазначимо, Луїс Адріано є знаковим футболістом в історії донецького "Шахтаря". Бразилець забив найбільше голів (128) у футболці Гірників. Нападник виступав у "Шахтарі" з 2007 до 2015 року.

Найкращі голи Луїса Адріано за "Шахтар"

Раніше повідомлялося, що колишній гравець збірної росії Дмитро Буликін висловився проти об’єднаного чемпіонату рф та Білорусі. Ексфутболіст запропонував провести в росії альтернативну Лігу чемпіонів.