У рф стукач доніс на футбольну команду дитсадка через веселку

Читать на русском
Автор
Веселка на прапорі настільки збентежила росіянина, що він написав донос
Веселка на прапорі настільки збентежила росіянина, що він написав донос. Фото vk.com

У країні-агресорі процвітають донощики

У Сніжинську (Челябінська область, рф) місцевий житель звернувся до поліції через прапор з веселкою на матчі дитсадківців. До речі, насправді веселка кругла.

Про дивного донощика повідомляє 74.ru. Мешканець Сніжинська у веселці побачив нібито пропаганду нетрадиційних сексуальних стосунків серед дітей.

У середині вересня в одній зі шкіл проходив футбольний турнір серед дітей віком від 5 років. Команда "Райдуга" посіла третє місце, поступившись "Сонечкам".

"Повз проходив громадянин з активною громадянською позицією, і він вважав, що блакитний прапор з веселкою є прапором ЛГБТ. І як цю ситуацію описати? У веселці один набір кольорів, а у прапора організації – зовсім інший. І як такий склад правопорушення відсутній", – розповів очевидець.

До речі, масові доноси в росії стали однією з причин, чому звідти тікають спортсмени. Дванадцята чемпіонка світу з шахів Олександра Костенюк з цієї причини втекла з рф до Швейцарії. Примітно, що з усіх спортсменів найчастіше з росії тікають саме шахісти. Нещодавно російський гросмейстер Микита Вітюгов став найрейтинговішим шахістом, який змінив спортивне громадянство.