"Галкін — президент рф": Z-патріот розповів про свій страшний сон

Читать на русском
Автор
688
Максим Галкін
Максим Галкін. Фото instagram.com/maxgalkinru

Колишній футболіст пригрозив усім, хто виїхав з росії

Колишній футболіст ЦСКА, "Локомотива", київської "Оболоні" та збірної росії Андрій Соломатін, який вступив у батальйон "Еспаньола" і вирушив воювати проти України, висловився про тих, хто виїхав з рф після початку повномасштабного вторгнення рф в Україну.

Відповідну заяву ексспортсмена наводить Р-Спорт. Андрій особисто пригрозив релокантам, а також розповів про свій найстрашніший сон. Так Соломатін назвав гіпотетичну перемогу коміка Максима Галкіна на президентських виборах у рф.

"Я не уявляю, якщо хтось із них повернеться в країну, і я зустрінуся з ним. Мимо не пройду. Сьогодні був верх ідіотизму. Підписаний на канал у "телезі", і там одна особа на прізвище... Загалом, лисе чудовисько. І з таким розумним виглядом каже, чому Галкіну б не стати президентом російської федерації? У моєму страшнішому страшного сні такого бути не може... З кожним разом маячня, яку він несе, все яскравіша.

Ті, хто поїхав, хлопців, поїхали й краще не повертайтеся. Вам тут робити нічого", – сказав Соломатін.

Раніше повідомлялося, що знаменитий форвард донецького "Шахтаря" Луїс Адріано хоче виступати у чемпіонаті росії з футболу.

Напередодні колишній гравець збірної рф Дмитро Буликін висловився проти об’єднаного чемпіонату росії та Білорусі. Ексфутболіст запропонував провести у рф альтернативную Лігу чемпіонів.