"Шахтар" знищив суперника у першому матчі під керівництвом Срни (відео)

Читать на русском
Автор
744
Даріо Срна тимчасово керує командою
Даріо Срна тимчасово керує командою. Фото ФК Шахтар

"Шахтар" йде на другому місці таблиці УПЛ

У матчі 11 туру чемпіонату України донецький "Шахтар" приймав "ЛНЗ". "Гірники" здобули розгромну перемогу з рахунком 3:0.

Це був перший матч, у якому донецькою командою керував Даріо Срна, повідомляє "Телеграф". Він виконує обов’язки головного тренера після звільнення Патріка ван Леувена.

"Гірники" підходили до матчу у статусі беззастережних фаворитів та з перших хвилин активно насідали на ворота суперника. Забити чемпіону країни вдалося вже на 20-й хвилині: Степаненко завантажив м’яч на Зубкова, той прострелив у штрафний майданчик, де точно в ціль пробив Сікан.

Після цього "гірники" мали ще шанси для взяття воріт, проте гості виявляли себе організовано в обороні. Однак наприкінці зустрічі гості пропустили ще два м’ячі. Спершу Келсі успішно зіграв на добиванні, а ще через кілька хвилин він же встановив остаточний рахунок на табло.

Після 10-ти зіграних матчів в активі донецької команди 21 очко та друге місце. Лідирує "Кривбас", у якого на зіграний матч і на два очки більше. "ЛНЗ" залишився на 14-му рядку турнірної таблиці.

Раніше "Телеграф" писав про те, що відомий у минулому футболіст хоче очолити "Шахтар".