Китайський Новий рік збігається з Молодиком: астролог попередила про важливі зміни на початку лютого

Читать на русском
Автор
2287
Молодий місяць дає імпульс для сприятливих змін
Молодий місяць дає імпульс для сприятливих змін. Фото russh.com

Після молодика астролог прогнозує посилення обмежень у зв’язку з пандемією

Початок лютого 2022 року збігається не тільки з настанням Нового року за китайським календарем, а й молодим чоловіком, який відбудеться о 7:47 1 лютого. Що віщують ці важливі астрологічні події та на що кожному потрібно звернути увагу в лютому – дізнайтесь у матеріалі "Телеграфа".

Молодий місяць у Водолії 1 лютого 2022 року

Як повідомляє астропсихологиня Лариса Гресь, новий Місяць дасть імпульс для змін і нових починань. Але варто пам’ятати, що тим часом ще діє ретроградна фаза Меркурія. Як пояснила експертка, це означає, що в цей час не потрібно планувати важливі стартапи та нові справи.

Проте вже 4-5 лютого ретроградний Меркурій розгорнеться у прямий рух, що сприятиме проясненню багатьох раніше незрозумілих ситуацій. Наприклад, зазначає астрологиня, затримки із підписанням важливих документів мають пройти і ви можете перейти на етап оформлення.

Водночас, каже астрологиня, цей час на початку місяця – період песимізму, надмірної скромності, бажання усамітнитися та нестачі життєвої енергії.

Китайський Новий рік 1 лютого

Астрологиня зазначила, що збіг молодика та початку 2022 року за східним календарем – добрий знак. Так, Тигр входить у свої права на гармонійних аспектах між Юпітером й Ураном. Це дає надію, що смугастий символ року обіцяє позитивне тло і не принесе поганих новин і руйнування.

Астрологиня повідомила, що вже на початку року, з 3 по 6 лютого, є можливість почути про важливі події в житті високопоставлених персон.

Крім того, розташування планет вказує у лютому на ймовірне посилення карантинних заходів. Як повідомляє астрологиня, Юпітер, крокуючи за знаком Риб, дедалі більше поширює вірус.

"Якщо взяти до уваги, що молодик відбудеться у поєднанні з Сатурном і квадратом до Урану, то ми можемо зіткнутися з обмеженнями, на кшталт тих, які запровадили деякі країни в період з листопада до грудня 2021 року", — попередила астрологиня.

За її словами, посилення заходів у боротьбі з пандемією триватиме десь місяць, тому що в березні відбудеться інший молодик.

Нагадаємо, у лютому випадає одна з потужних дзеркальних дат року. У комбінації 22 лютого 2022 міститься відразу шість двійок. Астрологиня розповіла, що потрібно зробити цього незвичайного дня, щоб ваші бажання справдилися.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що у Рік Чорного Водяного Тигра, згідно зі східним гороскопом, обіцяє суттєві покращення у фінансовому плані. Але не всім, а людям, народженим у певні роки під знаками Тигр, Бик і Вівця.