Місячне затемнення 8 листопада: що можна і не можна робити в цей день

Читати російською
Автор

Астролог розповіла, які події несе листопадове затемнення українцям

Одразу в один день жителі планети зможуть насолодитися двома важливими астрономічними подіями – затемненням і повним місяцем, які відбудуться 8 листопада 2022 року. Враховуючи те, що пік затемнення Місяця припадає приблизно на 13:00 (за Києвом), то українці не зможуть неозброєним оком бачити це рідкісне явище. Так чи інакше затемнення вплине на кожного, а деяким зодіакальним персонам навіть обіцяє важливі зміни в особистому житті.

Детальніше про повне місячне затемнення в листопаді-2022 розповідає астролог Юлія Марина на своїй сторінці в Instagram. За її словами, затемнення Місяця 8 листопада помітно вплине на події в Україні та всіх мешканців нашої країни. Цікаво, що вплив затемнення відчувається вже за два тижні до піку і продовжить мати значення через два тижні після. Ці дні можуть принести доленосні зміни.

У чому особливість місячного затемнення

Як пояснює астролог, кожне затемнення веде до розвитку, внутрішніх трансформацій і змін у житті. Воно завжди пов’язане з долею і дає уроки життя, які можна лише прийняти. Листопадове затемнення буде складнішим, ніж жовтневе затемнення Сонця, оскільки може вивести на перший план гострі питання як у країні, так і в житті пересічних людей.

"У країні можуть посилитися тривоги та удари ворога. Місячне затемнення відбувається як зазвичай у день повного Місяця, а це дуже гострий, конфліктний період. Ретроградний Марс також доливає олії у вогонь, але ми повинні вірити в себе, адже перемога за нами!" — заявила астролог.

Астролог зауважила, що в житті багатьох людей на перший план вийдуть питання, пов’язані з невдоволенням фінансами та матеріальною, приземленою частиною життя, а також відносинами з партнерами. Прагнення змін буде сильним, проте затемнення яскраво покаже, що нам заважає їх втілити, додала Юлія.

Що можна і не можна робити в період місячного затемнення

Чим варто зайнятися в день затемнення та напередодні цього небесного явища:

  • Важливо особливо піклуватися про безпеку
  • Більше часу перебувати вдома
  • Уникати негативних емоцій
  • Займатися духовним та психологічним розвитком
  • Медитувати, робити добрі справи
  • Берегти здоров’я і більше відпочивати, адже сил та енергії може критично не вистачати

Що не можна робити:

  • Сваритися
  • Вирушати в далекі поїздки
  • Нехтувати сигналами повітряної тривоги

Раніше "Телеграф" писав, що деяким знакам Зодіаку листопад принесе дохід і прибуток, про це свідчить гороскоп на місяць.