"Мовчи, Коля, мовчи": батько винуватця смертельної ДТП у Харкові на суді відзначився однозначним жестом (відео)

Читать на русском
Автор
3040
Миколу Харківського заарештували на два місяці
Миколу Харківського заарештували на два місяці. Фото telegraf.com.ua

Винуватець ДТП жодних подробиць аварії не озвучував, а його адвокат виправдала це поганим самопочуттям

У Харкові під час засідання суду у справі про смертельну ДТП на проспекті Гагаріна, яку влаштував 16-річний "мажор" Коля Харківський, його батько Михайло відзначився однозначним жестом.

Про це свідчить відповідне відео із зали суду, яке опублікував Telegram-канал "Харків 1654".

На кадрах, ще на самому початку засідання Михайло Харківський, перед тим як сісти, дочекався поки що Микола на нього подивиться, а потім показав йому жест — вертикально приклав вказівний палець до губ. Можна припустити, що батько винуватця ДТП тим самим порадив йому мовчати, або не казати нічого зайвого.

Батько Колі Харківського показав йому однозначний жест на суді

Користувачі мережі в коментарях до відео жест батька також сприйняли як заклик до мовчання і додали, що Михайла Харківського після цього необхідно відправити на лаву підсудних.

До речі, на засіданні суду Микола Харківський заявив, що він не хотів нічого поганого і йому шкода, що трапилася така трагедія. А його адвокат повідомила кореспонденту "Телеграфа", що підозрюваний не може говорити про деталі ДТП, посилаючись на погане самопочуття.

Нагадаємо, рішенням суду 16-річного хлопця відправили на 60 діб до СІЗО за підозрою у скоєнні смертельної ДТП на проспекті Гагаріна.

Також ми писали, що харківському лихачу можуть додати ще кілька років ув’язнення у справі про розстріл людей.

Раніше "Телеграф" повідомляв, внаслідок аварії водій Chevrolet, у якому 16-річний хлопець влетів на Infiniti, загинув на місці. Винуватця ДТП із пасажирами відвезла "швидка". Наразі в реанімації перебуває троє людей, тоді як Микола Харківський відбувся незначним розсіченням на голові.