У Києві зранку лунали вибухи: що відомо

Читать на русском
Автор
13258
Дим над Києвом
Дим над Києвом

В області повідомили про роботу ППО

Росія вранці 31 жовтня атакувала українські міста — роботу ППО та вибухи чули у багатьох областях. Серед цілей виявилася столиця України. У Києві та області повідомляють про численні вибухи. Ймовірно, окрім роботи сил протиповітряної оборони є й "прильоти" — над частиною столиці здіймається дим.

Роботу ППО підтверджував голова обласної адміністрації Олексій Кулеба. Повідомляється також про вибухи у Вишгороді.

Оновлення на 10:00 Поліція Київщини повідомляє, що внаслідок ударів росіян по області є пошкодження будівель та потерпілі. Водночас частину ракет над областю вдалось збити.

ОНОВЛЕНО: Мер Києва Віталій Кличко підтвердив ракетний удар по столиці. Він повідомив про влучання в об'єкти критичної інфраструктури та перебої зі світлом та водою.

Багато киян та мешканців області бачили в небі сліди роботи ППО. В області та столиці частково зникли електроенергія та водопостачання. Ворог міг знову атакувати критичну інфраструктуру.

Вибухи Київ
Дим над Києвом
Вибухи у Києві
Кількість диму збільшується

Напередодні Україна пройшла добу без аварійних відключень — частково було відновлено пошкоджені обстріли попередніми обстрілами енергосистеми. Зазначимо, що про обстріл об’єктів критичної інфраструктури повідомляють і з інших міст — Харкова, Черкас, Запоріжжя.

Як раніше повідомляв "Телеграф", окупанти вночі завдали удару під Дніпром у Кам’янському районі по об’єкту критичної інфраструктури. Українців із початку атак Росії закликають до економії, щоб підтримати енергосистему.