Швидка з немовлям у Києві перекинулася через джип: нові подробиці та ексклюзивні фото

Читать на русском
Автор
3435
ДТП у Києві
ДТП у Києві. Фото Телеграф

Винуватцеві ДТП загрожує обмеження волі

У поліції Києва розповіли подробиці серйозної ДТП біля дитячої лікарні "Охматдит", під час якої перекинулася карета швидкої допомоги з немовлям. За цим фактом вже відкрито кримінальне провадження, а винуватцям загрожує до трьох років обмеження волі.

ДТП з немовлям у Києві

Так, за даними правоохоронців, автомобіль швидкої медичної допомоги, який перевозив немовля до лікарні, із включеними звуковими та світловими спецсигналами, рухався вулицею В’ячеслава Чорновола з боку проспекту Повітрофлотського, а в цей час з ним зіткнувся позашляховик "Гранд Чероки", внаслідок чого спецтранспорт перекинувся на бік.

ДТП з немовлям у Києві
ДТП з немовлям у Києві

Внаслідок аварії, за попередньою інформацією, постраждали шестеро людей, серед яких малолітня дитина. Дитину для подальшої госпіталізації передано медикам. Поліцейські опитали свідків події та провели першочергові слідчі дії.

ДТП з немовлям у Києві

"Зібрані відомості за вищевказаним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчим відділом Шевченківського управління столичної поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України – це порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами", — йдеться у повідомленні.

ДТП з немовлям у Києві

Санкції вищезгаданої статті передбачають покарання у вигляді штрафу від трьох тисяч до п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами терміном до трьох років.

ДТП з немовлям у Києві
ДТП з немовлям у Києві

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що український воїн їхав із фронту у відпустку та загинув у ДТП.

Також ми повідомляли про те, що 75-річний Шварценеггер збив велосипедистку.