Удар по Київщині "шахедами": кількість загиблих знову зросла (оновлено)

Читать на русском
Автор
1216
Зруйнований гуртожиток у Ржищеві
Зруйнований гуртожиток у Ржищеві. Фото t.me/nexta_tv

Рятувальники закінчили розбирати завали та діставати тіла

Кількість жертв нещодавньої нічної атаки на Київщину зросла. Станом на 00:52 23 березня стало відомо про ще одне тіло, яке рятувальники дістали з-під завалів гуртожитку в Ржищеві.

Про це повідомили у ДСНС Київської області. Загальна кількість жертв зросла до дев’яти. Розбір завалів завершено.

Керівник поліції Київщини Андрій Небитов повідомив, що вночі дістали тіло комендантки гуртожитку. Жінка була 1966 року народження. Розбір завалів тривав понад добу.

Оновлено 16:15. За словами голови Нацполіції у Київській області Андрія Небутова, кількість травмованих також збільшилась. Дев’ятеро людей отримали травми, у тому числі одна дитина. Він також додав, що всього на Київщині під час атаки окупантів силами безпеки та оборони було збито 12 безпілотників.

Рятувальники продовжують розбирати завали гуртожитку, роботи ще не закінчено. Нагадаємо, що в ніч на 22 березня окупанти запустили по Київській та Житомирській областях дрони-камікадзе. На Житомирщині "шахеди" потрапили в об’єкт інфраструктури, обійшлося без постраждалих. А от у Ржищі Київської області внаслідок влучення російського безпілотника було зруйновано кілька поверхів одразу двох гуртожитків. Також дісталося навчальному корпусу місцевого професійного ліцею.

З гуртожитків у Ржищеві було евакуйовано понад 200 мешканців, частину однієї з будівель майже повністю зруйновано. Саме там продовжують пошукову роботу рятувальники.

Раніше "Телеграф" розповідав, що ввечері 21 березня окупанти випустили по Одесі ракети. Відомо про влучення до гуртожитку монастиря УПЦ Московського патріархату.