Безкорисні: українці "подякували" ООН за "потужну" реакцію на підрив Каховської ГЕС (фото)

Читать на русском
Автор
8418
На авто ООН активісти приклеїли напис "Безкорисні"
На авто ООН активісти приклеїли напис "Безкорисні". Фото Колаж "Телеграфу"

Свою "подяку" активісти залишили на машинах ООН

Київські активісти "оновили" позашляховики ООН та ВООЗ, які стояли на одному з київських паркувань, зробивши на них написи "uselles" (у перекладі — безкорисні). Таким чином, вони висловили своє обурення байдужості Організації Об’єднаних Націй до підриву Каховської ГЕС російськими окупантами.

Відповідні фотографії автомобілів на своїй сторінці у Twitter опублікував користувач Йось.

"Вчора в Україні росія влаштувала найбільшу техногенну катастрофу останніх десятиліть. Тисячі людей залишилися без даху над головою, всі потребували допомоги. Зараз, наступного дня, "кілька" позашляховиків ООН і ВООЗ все ще стоять на одному з київських парковок. "Кілька" білих і чистих позашляховиків", — пише автор поста.

При цьому користувач із ніком Йось зазначив, що це не вандалізм із боку активістів, а просто вираз позиції.

На опублікованих фотографіях видно, що у невідомі повісили плакати на машини з написом seless, додавши її до літери U на авто. Таким чином вийшло слово Useless, що в перекладі з англійської означає "безкорисний". Так кияни "подякували" ООН за її "потужну" реакцію на катастрофу.

Зазначимо, що 6 червня, коли російські загарбники підірвали Каховську ГЕС, в ООН почали святкувати День російської мови та закликати людей підписатися на сторінку організації.

Нагадаємо, що після катастрофи з Каховською ГЕС, кореспондент "Телеграфа" вирушив до Херсона і показав, як зараз виглядає місто і що там відбувається після затоплення.